RESTAURANT ELLINIKO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 709 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Elliniko. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 11:24 geen friet bij schotel en extra gyros besteld maar niet geleverd. 8 kalamari ringen in de schotel beetje karig.
15 apr 2024 om 21:27 Ok maar er is beter te krijgen
9 apr 2024 om 22:19 Greek food is always a good idea and Eliniko never dissapointed us !
19 mrt 2024 om 19:54 Bestelling van met dan €30 en al het eten is steenkoud bij aankomst. Ronduit schandalig dit. Na melding hiervan krijg je een voucher voor 10% korting voor de volgende keer. Voor mij nooit meer igg. Baggertent
17 mrt 2024 om 20:06 Snel en erg lekker
10 mrt 2024 om 21:17 Eten was niet echt warm patat slap
7 mrt 2024 om 22:37 Bezorgtijd korter dan in eerste instantie aangegeven en wij hebben heerlijk gegeten
7 mrt 2024 om 20:23 Messed up our order.
25 feb 2024 om 21:02 We moesten erg lang wachten en eten was erg droog. Hier ga ik niet bestellen.
25 feb 2024 om 19:13 eten was koud en er was iets niet gaar en prijs en wat je geleverd krijgt is erg weinig
23 feb 2024 om 19:53 They delivered my package around two hours. When food arrived, it was cold.
22 feb 2024 om 21:24 Precies op tijd en het was heerlijk