RESTAURANT ELLINIKO

RESTAURANT ELLINIKO Heerlijk Grieks eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 226 beoordelingen
3 feb 2020 om 21:55 Bad food quality Food arrived cold
29 jan 2020 om 21:03 Very good, but feel free to add more salad and big pita bread instead if small with (gyros) plate
25 jan 2020 om 9:39 Personally I didn't like the food at all... I ordered gyros and the meat was hard to eat, the potatoes needed salt and generally it wasn't what I expected. And also the price did not represent the quality of the food.
6 jan 2020 om 12:23 The stifado was really delicious, the beef used was prime quality. My criticism would be that the quantity didn't warrant the price as I wasn't completely satisfied after the meal. If this dish was about 30% more than it currently is, I would order again.
5 jan 2020 om 22:20 prima pitaboodjes netjes op tijd bezorgd
9 dec 2019 om 12:11 Got terribly sick from the moussaka
8 dec 2019 om 20:27 Het eten was een uur te laat en koud.Ik heb het restaurant hierover gebeld die spraken alleen Engels en waren zeer onvriendelijk We hebben een klacht ingediend en willen het geld terug
28 nov 2019 om 12:21 Heerlijk eten maar de tzaziki moet echt apart in een bakje. Pita en vlees zit anders onder de saus bij bezorging.
19 nov 2019 om 20:04 Moussaka nog smakelozer dan een magnetron-maaltijd. Beetje jammer.
11 nov 2019 om 20:01 Moussaka smaakte oké, beetje flauw, mag meer smaak aan zitten. Friet was prima! Groot portie, ik kan er 2x van eten. Het was warm!
8 nov 2019 om 20:44 Duurde lang voor t eten er was en het eten was niet echt warm meer. Viel tegen, ik ga ook niet meer bestellen hier
30 okt 2019 om 21:22 Superlekker